costiera logo

Rezervirajte online!

Prihod

Št. odraslih


Zahvaljujemo se vam za vaše povpraševanje. Nanj bomo odgovorili najkasneje v 48 urah.

PRIJAVI SE NA E-NOVICE

Nahajamo se na južni strani otoka Visa v vasi Rukavac. Najbližja plaža je od hiš oddaljena minutko peš, najznamenitejša plaža Srebrna pa približno sedem minut peš. Zelena špilja na otoku Ravnik je tik pred Rukavcem, prav tako znamenita laguna Budihovac s svojimi neverjetnimi turkiznimi barvami morja. Javite se. Veseli bomo vsakega vašega sporočila.

Home » O nas » Rezervacija » Pogosta vprašanja in odgovori

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako rezerviram in plačam?

Na spletni strani lahko poiščete apartma, ki vam ustreza in se odločite za datum prihoda in število noči vašega bivanja. Velja opozorilo, da lahko v mesecih julij in avgust apartmaje rezervirate za najmanj 7 noči in sicer od sobote do sobote v Vili Viktorija in Vili Jana ter od nedelje do nedelje v Vili Rosa in tako potem za 14 noči, 21 noči in dalje. Ko nam pošljete vaše povpraševanje, vam s ponudbo in ceno odgovorimo po elektronski pošti ali vas pokličemo po telefonu. Nato se na podlagi končne ponudbe odločite in vašo odločitev potrdite po elektronski pošti. Tja vam pošljemo račun za akontacijo vaših počitnic in ko v dogovorjenem roku poravnate akontacijo, je vaša rezervacija potrjena in takrat dobite tudi potrdilo o plačilu in potrdilo a rezervaciji.

 

Kako blizu so hiše med seboj?

Vila Viktorija in Vila Jana sta sosednji hiši, med seboj oddaljeni 25 metrov. Vila Rosa je v sosednji ulici oddaljena 150 metrov. Skratka, vse hiše so skoraj da ena zraven druge.

 

Kje je prva plaža in kako so plaže oddaljene od apartmajev?

Prva plaža je od hiš oddaljena 250 metrov. Do plaže Teploš je 4 minute peš, do plaže Srebrna je 8 minut peš (plaža Srebrna ima nad hišami parkirišče za vse avtomobile, to parkirišče je od hiš 1 minuto, potem je potreben spust v zaliv Srebrna, ki je dovoljen samo za pešce in je povsem zaprt za promet). Avtomobila za obiskovanje plaž za čas vašega bivanja ni potrebno premikati, saj je nešteto plaž v okolici.

 

Kje je trgovina?

V Rukavcu ni nobenih trgovin. Vsako jutro okoli 8h v vas Rukavac (skoraj točno pred hiše, na začetek ulice) pripeljejo kruh in slaščice, večkrat tedensko zvečer pa na začetek ulice pripeljejo sadje in zelenjavo. Ribe lahko kupite od ribičev, ki se privežejo skoraj vsakodnevno proti večeru na pomolu, ali pa jih kupite pri lokalnem preprodajalcu v Gornjem Rukavcu (15 minut peš, 1 minuto z avtom).

 

Ali so podatki, ki jih posredujem, varni?

Vsi podatki, ki jih posredujete med uporabo strani, so zaščiteni pred zlorabo. Vaši podatki so zaščiteni v skladu z zakonom, uporaba pa omejena na potrebe izvajanja rezervacije v vašem imenu. Podatki o nosilcu rezervacije in potnikih se uporabljajo samo za potrebe rezervacije.

 

Ne najdem ustreznega apartmaja. Kaj lahko naredim?

Če pri nas nimamo ustreznega apartmaja za vaše počitnice, nam lahko pišete na naš elektronski naslov: info@otok-vis.net in z veseljem vam bomo pomagali z iskanjem vašega želenega apartmaja. Napišite nam vse vaše želje.

 

Katere podatke o potnikih moram posredovati in zakaj?

Zanimajo nas samo število oseb, ki bo bivalo v vašem rezerviranem apartmaju in ob prihodu še njihovi podatki (ime in priimek, datum rojstva, naslov, številka osebnega dokumenta) za prijavo bivanja Mestni občini Vis, kar smo dolžni storiti po zakonu. Na podlagi datuma rojstva lahko potem izračunamo plačilo turistične takse, ki jo poravnate ob prihodu na otok.

 

Na potovanje bi rad vzel domačo žival. Ali je to mogoče?

Žal hišni ljubljenčki pri nas niso dovoljeni. Če bi si jih vseeno želeli pripeljati s seboj v Rukavac na otok Vis, nas lahko dodatno kontaktirate, in skupaj bomo poiskali primeren apartma za vas in vaše hišne ljubljenčke pri kakšnem drugem ponudniku apartmajev.

 

Ali sprejemate kreditne kartice?

Žal vam moramo sporočiti, da kreditnih kartic ne sprejemamo, in da je preostanek plačila najema apartmaja, ki ga morate plačati ob prihodu, mogoč samo z gotovino.

 

Vsa ostale predloge in vprašanja, povezana s ponudbo na strani, delovanjem spletne strani in načinom rezervacij in vaših počitnic, lahko pošljete na info@otok-vis.net . Na tem naslovu smo vam na voljo tudi za vsa ostala vprašanja.