costiera logo

Fotogalerija

Vinogradarska - vinarska zadruga - Pogled, ko se pripelje iz trajekta Prednostna cesta desno Levo izvoz za Milno - NE ZAVIJ LEVO! Na tem križišču zavij LEVO Čunkovica - Križ - zavij desno navzdol v dolino Lokva - zavij levo Podstražje - zavij strogo desno
Rezervirajte online!

Prihod

Št. odraslih


Zahvaljujemo se vam za vaše povpraševanje. Nanj bomo odgovorili najkasneje v 48 urah.

PRIJAVI SE NA E-NOVICE

Nahajamo se na južni strani otoka Visa v vasi Rukavac. Najbližja plaža je od hiš oddaljena minutko peš, najznamenitejša plaža Srebrna pa približno sedem minut peš. Zelena špilja na otoku Ravnik je tik pred Rukavcem, prav tako znamenita laguna Budihovac s svojimi neverjetnimi turkiznimi barvami morja. Javite se. Veseli bomo vsakega vašega sporočila.

Home » O nas » Kako do nas

Kako do nas

VIS: iz trajekta zapeljete levo in potem naravnost ter nadaljujte po prednostni cesti približno 1 km.

Vinogradarska - vinarska zadruga - Pogled, ko se pripelje iz trajekta

Vinogradarska – vinarska zadruga – Pogled, ko se pripelje iz trajekta

Prednostna cesta desno

Prednostna cesta desno

Čez 200 m stoji tabla MILNA (tukaj NE zavijete

levo!), čez naslednjih 150 m pa tabla KONEC VIS, in takoj za tem tabla, kjer piše PODSTRAŽJE, PODSELJE in s črno barvo na roko spodaj levo RUKAVAC. Tukaj zavijete levo.

Levo izvoz za Milno - NE ZAVIJ LEVO!

Levo izvoz za Milno – NE ZAVIJ LEVO!

Na tem križišču zavij LEVO

Na tem križišču zavij LEVO

Cesta se vzpenja (cca 2,5 km), na vrhu pred spustom v dolino je velik KRIŽ. Tukaj obrnete desno in se peljete navzdol v dolino.

 

Čunkovica - Križ - zavij desno navzdol v dolino

Čunkovica – Križ – zavij desno navzdol v dolino

Ko pripeljete v dolino, na križišču stoji tabla, RUKAVAC, MILNA, PODSTRAŽJE in tam zavijete LEVO (naprej desno se gre v KOMIŽO).  Orientacija je stara rdeča hiša na križišču.

Lokva - zavij levo

Lokva – zavij levo

Čez cca 2 km, v PODSTRAŽJU, zavijete strogo desno pri tabli za RUKAVAC.

Podstražje - zavij strogo desno

Podstražje – zavij strogo desno

Po zadnjem spustu proti morju sta 2 tabli, SREBRNA in TEPLUŠ (desno – NE ZAVIJETE DESNO!!!), še 200 m naprej je ponovno tabla SREBRNA, tu zavijete desno.

Čez 100 metrov asfaltna cesta  zavije v desno,(naravnost je makadam proti plaži Tepluš)  in čez 20 metrov desno v prvo makadamsko ulico, kjer je Vila Viktorija (zadnja hiša na desni) in  Vila Jana (zadnja hiša na levi).

Do vile Rosa pa pridete, če namesto v prvo makadamsko ulico, zavijete desno v naslednji  ulici (čez dobrih 30m), Vila Rosa je tretja hiša na levi, z velikim parkiriščem pred njo.