costiera logo

Rezervirajte online!

Prihod

Št. odraslih


Zahvaljujemo se vam za vaše povpraševanje. Nanj bomo odgovorili najkasneje v 48 urah.

PRIJAVI SE NA E-NOVICE

Nahajamo se na južni strani otoka Visa v vasi Rukavac. Najbližja plaža je od hiš oddaljena minutko peš, najznamenitejša plaža Srebrna pa približno sedem minut peš. Zelena špilja na otoku Ravnik je tik pred Rukavcem, prav tako znamenita laguna Budihovac s svojimi neverjetnimi turkiznimi barvami morja. Javite se. Veseli bomo vsakega vašega sporočila.


Home » Blog » Si želite najem apartmaja ali bi raje VSE vključeno?

Si želite najem apartmaja ali bi raje VSE vključeno?

sreda, 26 november, 2014.

Zadnje dni razmišljam predvsem o predstavitvi nove spletne strani, kjer bomo našo ponudbo nadgradili. Vse več vas je, ki nas sprašujete po organiziranih počitnicah, takšnih s hrano, izleti in športnimi aktivnostmi  »vse vključeno« in ker je to zadnje čase velik trend v svetovnem turizmu, začenjamo tudi mi na otoku Visu to novo zgodbo. V glavi je ideja zrasla, tekst za spletno stran je napisan, sedaj se več ali manj izobražujem na temo kako prodati preko spleta. Kar je spet cela znanost!

Kako bi izgledal “all inclusive” na Visu?

Ideja je jasna: ko vas bomo pobrali v luki Vis kamor boste prišli s katamaranom ali trajektom, bomo za vse poskrbeli mi. Kulinarika bo vrhunska (večina receptov oziroma idej za recepte je že napisana), kuhar je izbran in bo za zajtrke, malice, kosila in večerje pripravljal čisto hude jedi. Tako da bodo počitnice enkratne tudi samo za tiste, ki bi si želeli kulinarične počitnice na otoku Vis.

Trend turizma gre sicer v smer aktivnih počitnic, zato vsaj malo športa vsekakor ne sme manjkati. Po vašem okusu seveda. Vsako dopolne (razen enega, ko boste imeli čisto prosti dan za ogled na primer Modre špilje na Biševu) bomo organizirali dopoldanske izlete s kajaki, kolesi in peš. Vse te aktivnosti bodo prilagojene za vse: tiste bolj ali tiste malo manj fit, trajale pa bodo od dveh do petih ur. Saj si verjetno kar predstavljate, da greste s kajakom od Rukavca do Zelene Špilje in potem naprej do prelepe Stinive, tam vam kuhar že pripravi piknik kosilo in ko zaplavate v modrini viškega morja pravzaprav na svetu ni popolnejšega občutka. Popoldan boste lahko uživali v senci na Srebrni plaži ali pa boste pred hišo v med borovci in boste prebrali vse tisto za kar med letom niste imeli časa. Večerje bodo dveh vrst, ali bodo pripravljene (in zares bodo dobre!) ali pa vas bomo odpeljali v lokalne restavracije. Preverjeno enkratne. En dan bomo kolesarili, spet en dan bomo na kajaku od Visa do uvale Parja, tretji dan bomo naredili krožno pot do doma Sv. Andrije in potem skočili še na kavo do mesta Vis. Vse vključeno. In kar je pri tem še najbolj vrhunsko, na teden bomo sprejeli maksimalno 8 odraslih oseb, saj imamo na voljo 4 apartmaje po dve osebi.

Ta program pripravljamo za Vilo Roso, ostali dve hiši: Vila Jana in Vila Viktorija ostajata po starem. Najem apartmaja. In ker se zgodba šele razvija, vam več kot toliko ne vem povedat.

To je torej trenutni program in tole razvijam. Z mislimi sem torej že čisto poletna, čeprav se ni zima še niti dobro začela. Sem že prepričana, da bom med tem, ko bom vijugala po belih strminah komaj čakala, da se vržem v tisto pravo viško morje.

Bodite prvi in oddajte svoj komentar!


Komentirajte!