costiera logo

Happy New Years 2014 - ViS

Fotogalerija

Rezervirajte online!

Prihod

Št. odraslih


Zahvaljujemo se vam za vaše povpraševanje. Nanj bomo odgovorili najkasneje v 48 urah.

PRIJAVI SE NA E-NOVICE

Nahajamo se na južni strani otoka Visa v vasi Rukavac. Najbližja plaža je od hiš oddaljena minutko peš, najznamenitejša plaža Srebrna pa približno sedem minut peš. Zelena špilja na otoku Ravnik je tik pred Rukavcem, prav tako znamenita laguna Budihovac s svojimi neverjetnimi turkiznimi barvami morja. Javite se. Veseli bomo vsakega vašega sporočila.


Home » Blog » Novoletne želje - ViS 2014

Novoletne želje - ViS 2014

ponedeljek, 30 december, 2013.

Želja imam vedno preveč. Imam vsakoletne, ki si jih VEDNO želim izpolniti, imam tiste občasne, ki se pojavijo vsake toliko med letom, in imam tiste kot muhe enodnevnice, ki pridejo in se MORAJO čisto zares izpolniti!

Želim si, … da bi v naslednjem letu tole spletno stran še neskončkokrat bolj obnavljala in nanjo dodajala nove stvari in da bi morda v naslednjem letu iz tega nastala ena takšna lepa knjigica: Vodič po Visu. Če to željo razdelim na poglavja, bom potrebovala veeeeliko časa in še pogosteje bom na otoku, kar je pa tudi nekaj dobrega. Lepa želja torej.

Želim si, … da bi magistirala. Že kar precej let je minilo od mojega zadnjega izpita na znanstvenem magisteriju na ekonomiji, in če sem prišla tako daleč naj me pa vrag vzame, da tega končno ne končam: daj punca, žrtvuj nekaj časa tudi za izpolnitev te želje!!!

Želim si, … da bi shujšala. Khm, khm… To je tista vsakoletna želja, vsakič ista in vedno znova je moj novoletni čas obdobje novih (=starih) odločitev. Vedno znova. Čas je že torej, da jo izpolnim!

Želim si, … da bi se vsi tisti, ki se odločijo za preživljanje počitnic na otoku Visu, tam počutili odlično. In da bi se na pri nas Visu zgodilo veliko novega: nove kuhinje v nekaterih apartmajih, pa nova okna in komarniki v drugih apartmajih; oh ja, pa da bi končno našla pravilen tip posteljnine, ki bi bila še kvalitetnejša od sedanje; in da bi uspeli kupiti avtomobile, ki bi jih rentali skupaj z apartmaji; in še toliko drugih želja.

Želim si, … da bi bili punci še naprej tako zelo »moji« (=najini), in da bi bili princeski na kvadrat. Da se morda še Laura v naslednjem letu nauči plavat in da najdemo eno fino bejbisiterko, ki bo z njima preživela nekaj uric čez dan med poletjem, ko bom jaz delala. In da bi z Dariom ostala to kar sva – bolje že skorajda ne bi moglo biti. :)

Želim si, … da bi moje drage prijateljice (in prijatelji) ostali čisto moji in da bi lahko z njimi preživljala veeeeliko svojega časa. Zadnjih nekaj tednov se spet čisto preveč družimo in tako fini so vsi ti razlogi za naša srečanja. In ja, želim si, da bi spoznala še več prijaznih, srečnih in dobrih ljudi. Ker druženje je pravzaprav ena velika SREČA.

Želim si, … da bi … TOLIKO ŽELJA ŠE IMAM… in to je prav!

Najpomembnejše je ne glede na vse želje tole:  To leto 2014 bo zame »A Year to Remember«  in tudi leto, ko bom poskusila nekaj za vedno spremeni(ti) la v svojem življenju.

Čas je torej za vstop v noooooooorooooooooo dobro Novo Leto 2014.

Želim vam ViS 2014!!! (= Veselo in Srečno 2014)

V.

Bodite prvi in oddajte svoj komentar!


Komentirajte!