costiera logo

Fotogalerija

Darko Domagoj Toni Božo in Dario
Rezervirajte online!

Prihod

Št. odraslih


Zahvaljujemo se vam za vaše povpraševanje. Nanj bomo odgovorili najkasneje v 48 urah.

PRIJAVI SE NA E-NOVICE

Nahajamo se na južni strani otoka Visa v vasi Rukavac. Najbližja plaža je od hiš oddaljena minutko peš, najznamenitejša plaža Srebrna pa približno sedem minut peš. Zelena špilja na otoku Ravnik je tik pred Rukavcem, prav tako znamenita laguna Budihovac s svojimi neverjetnimi turkiznimi barvami morja. Javite se. Veseli bomo vsakega vašega sporočila.


Home » Blog » Delamo

Delamo

petek, 12 april, 2013.

Za enkrat gre vse po planu. No, skoraj. Sten še nismo pobarvali, ker je bilo najprej potrebno popraviti električno napeljavo. In po nekajurnem razbijanju, sta Dario in Božo uspela povezati vse potrebno.

In nato, po kosilu, smo vsi nadaljevali delo. Pri sosedu sta ograjo postavljala Domagoj in Toni. Že dva dni montirata ograjo okoli povsem prenovljene luksuzne hiše.

Domagoj

Domagoj

Toni

Toni

Po kosilu je na obisk prišel Darko, “Slovenac”. Tako ga namreč vsi kličejo. V Žena glavi ima kmečki turizem Darko za do 30 oseb, in z ženo pripravljata vse sama. Celo menija nimata. Priznal je, da zaradi svoje majhnosti ne more sprejeti avtobusa turistov, ki bi si neskončno želeli k njemu na kakšno kosilo. In ko sem ga vprašala, zakaj se ne razširi, je priznal, da bi to pomenilo čisto vsega preveč. Novi zaposleni, več dela, več vsega. In se vprašal: le čemu mi je tega treba?

Darko ne dela samo v svoji konobi, temveč vsem po Visu obrezuje oljke, trte, lavando, … in o rastlinah ve več kot kdorkoli. Tudi pri nas je obrezal tiste oljke, ki jih imamo okoli Vile Jane. Nato smo se z njim dogovorili, da pride obrezat tudi bugenvilijo pred Vilo Roso. In to naslednjič, ko spet pridemo.

Darko

Darko

Še nekaj ima Darko: velik nasmeh! In ko s takšnim velikim nasmehom pove, da je danes pa en lep dan … Le kako mu ne bi verjela! Res je lep dan!

Bodite prvi in oddajte svoj komentar!


Komentirajte!