costiera logo

Fotogalerija

Rezervirajte online!

Prihod

Št. odraslih


Zahvaljujemo se vam za vaše povpraševanje. Nanj bomo odgovorili najkasneje v 48 urah.

PRIJAVI SE NA E-NOVICE

Nahajamo se na južni strani otoka Visa v vasi Rukavac. Najbližja plaža je od hiš oddaljena minutko peš, najznamenitejša plaža Srebrna pa približno sedem minut peš. Zelena špilja na otoku Ravnik je tik pred Rukavcem, prav tako znamenita laguna Budihovac s svojimi neverjetnimi turkiznimi barvami morja. Javite se. Veseli bomo vsakega vašega sporočila.


Home » Blog » Delovna akcija

Delovna akcija

sreda, 10 april, 2013.

Na trajektu med Splitom in Visom pišemo in rišemo ter razmišljamo o novih barvah sten po vseh hišah. In kako bomo naredili nove električne omarice, kdo bo barval katero sobo in če smo vendar kupili dovolj vseh barv. Na Visu ne moreš kar tako v trgovino po novo barvo (kot na primer v Ljubljani, ko ti zmanjka bele barve in opsa… saj je Bauhaus do 20h odprt …). Na Visu je vmes med neprebarvano steno in trgovino vsaj 8 do 12 ur, če vzameš v zakup, da moraš toliko prej pred trajekt, in da trajekt vozi 2,5 uri, in da moraš potem še v trgovino, ah ja, pa nazaj do trajekta in še nazaj do hiše … In seveda, trajekta ni vedno takrat, ko bi si ga želel … In morda je vmes še jugo, ko trajekt ne vozi, …

Vsaka stvar na Visu zahteva torej izredno dobro organizacijo pred samim delom, in ker je po Murphyju pač vedno tako, da “Če gre lahko kaj narobe, bo narobe tudi šlo;”, je potrebna še večja organizacija od tiste, ki smo jo navadno vajeni. Upajmo, da smo se tokrat dobro organizirali. Držite fige!

Oči Bojan je že v Ljubljani organiziral ekipo svojih dveh mladostnih prijateljev, Božota, električarja, in Joškota, vseznalca. Zraven je Dario, moj mož. In ker se nam na trajektu vedno kdo pridruži, je z nami tudi Brico, noštromo trajekta. Frajer. Danes nam je povedal, da je na Hrvaškem kar nekaj tistih, ki lovijo ptiče pevce. In nam po telefonu predvajal nekaj njihovega žvrgolenja. Ne boste verjeli, če vam napišem, da lahko en takšen ptič doseže na črnem trgu ceno tudi do 8000, 9000 evrov. Fotografiral s svojim “ajfonom” pa nas je kdo drug kot Stjepan Tafra, glavni dizajner tele spletne strani. Z njim sem med trajektno vožnjo spoznala ravnatelja Srednje šole in naredila še tisoč in en popravek na tejle spletni strani. Učinkovito porabljen čas.

Komaj čakam, da zavoham viški zrak! Še malo …

Bodite prvi in oddajte svoj komentar!


Komentirajte!