costiera logo

Fotogalerija

Zalazak sunca u Rukavcu Brodovi vezani za mul u Komiži
Rezervirajte online!

Prihod

Št. odraslih


Zahvaljujemo se vam za vaše povpraševanje. Nanj bomo odgovorili najkasneje v 48 urah.

PRIJAVI SE NA E-NOVICE

Nahajamo se na južni strani otoka Visa v vasi Rukavac. Najbližja plaža je od hiš oddaljena minutko peš, najznamenitejša plaža Srebrna pa približno sedem minut peš. Zelena špilja na otoku Ravnik je tik pred Rukavcem, prav tako znamenita laguna Budihovac s svojimi neverjetnimi turkiznimi barvami morja. Javite se. Veseli bomo vsakega vašega sporočila.


Home » Blog » Nova spletna stran

Nova spletna stran

petek, 1 marec, 2013.

Spletno stran za naše apartmaje na otoku Visu delam že skoraj štiri leta. Prva tri leta so bila bolj ali manj preizkušanje kaj bi mi bilo všeč in kako bi kaj lahko izgledalo, zadnje leto dni gre končno zares. Ko smo lansko leto dobili vsa uradna dovoljenja za oddajanje apartmajev (=kategorizacija) in ko smo končno lahko začeli tržiti svoje apartmaje, je bila seveda prva stvar na mojem umu: nova spletna stran.

Izbor izvajalca, slikanje, tekst in potem postavljanje na stran in nato na splet.

Pa seveda izbor domene, registriranje, izbor serverja in še in še. Tisti od vas, ki ste to že kdaj delali, verjetno zelo dobro veste, da ste si prej ogledali milijon spletnih strani, iz ene, druge ali tretje pobrali tisto, kar vam je bilo najbolj všeč, si potem izmislili kaj novega in si verjetno na en velik list papirja naredili osnutek. Jaz sem vmes še prelistala celotno e-knjižnjico na internetu, a’la kaj mora takšna in takšna spletna stran vsebovati, kako se sploh obnaša striček Google, kaj ljudje sploh gledajo, ko iščejo apartmaje za počitnice, kakšne morajo biti slike, kako se sploh dela spletno stran, kaj naj sploh dam nanjo, šla v knjižnjico in si izposodila milijone knjig na temo ustvarjanja spletnih strani, pa uporabljala ad-words in podobnega, … in tako naprej do onemoglosti, ko sem končno ugotovila, da moram vsaj začeti.

Brodovi vezani za mul u Komiži

Brodovi vezani za mul u Komiži

Stjepan iz Visa je poleg tega, da je spletni strokovnjak tudi fotograf, in ko je on pristal na sodelovanje sva s tem v enem šusu naredila dva koraka. Nekaj teksta sem imela že napisanega, k sreči, in ko sva/smo (pomagali sta še moji sestri) vsaj začasno pofotografirali nekaj apartmajev (zunanjosti še ne,  saj naokoli še ni nič prav zelenega kot je navadno v sezoni), je stvar bolj ali manj prišla do prvih začetkov.

http://youtu.be/Ewa7dZbynRM

Sedaj sem tukaj: nekaj mi je všeč, veliko mi ni všeč. In ko bova tole spletno stran končala, končno razumem tiste, ki so mi vmes rekli, da bom potem že zrela za novo spletno stran. Bingo!!!

In ravno to je celoten proces: razvijaš svoj proizvod in ko prideš do tega, da bi jo predstavil, se vmes spomniš še milijonov drugih stvari.

20130410-185505.jpg

Ekipa u trajektu

Med vsem tem sem ugotovila naslednje: Vis mi je všeč. Obožujem ga! In pravzaprav komaj že čakam konec pomladi in začetka poletja, da se tja spet za nekaj časa preselim. In idej za delo/zabavo imam zopet neskončno! Samo najprej moram pa končati tole spletno stran. Da potem lahko začnem ustvarjati novo!

Vaši komentarji:

Na Vis lahko pridete s trajektom iz luke Split. Trajekt vozi 2 uri in 20 minut. Srečno plovbo!

viktorija | 17.2.2015.

Skoraj vse sem na spletni strani prebral. Kar še nisem pa bom.Lepo izdelana spletna stran, sploh lepa predstavitev. Kako dolgo pa traja potovanje do Visa z osebnim avtom?

srečo | 9.11.2014.


Komentirajte!